"Er moeten mensen zijn die op hun stoelen gaan staan
om sterren op te hangen in de mist.
Die lente maken van gevallen bladeren,
en van gevallen schaduw licht."

- Toon Hermans, Er moeten mensen zijn -

- Jij weet welke richting je op wilt en zoekt een sparringspartner om die beweging te verdiepen..
- Je loopt al een tijdje rond met een thema (grenzen, relaties, spiritualiteit, ...) wat je graag verder wilt ontdekken..
- Je bent op zoek naar meer belichaming van jouw kracht, naar creatie vanuit verbinding..
- Je houdt niet van regels en vaste vormen..

.. dan is vrij spel iets voor jou.

Misschien weet je nog niet waarom en wil je helemaal geen massage, of niks met Tantra, maar klikt er wel iets. Je hebt het gevoel ‘hier moet ik zijn’, gewoon om gezien en gehoord te worden, om te sparren, te ouwehoeren of stil te zijn.

Het vrije spel kan een enkele sessie zijn, of een langer traject van meerdere sessies waarin we steeds dieper gaan. We gaan in openheid op zoek naar de manieren die voor jou het fijnst werken om met je vraagstuk aan de slag te gaan. Waar word je geraakt, wat zijn je krachten, waarop loop je vast? Door me op jou af te stemmen en je intuďtieve kracht aan te spreken gaan we geleidelijk de diepte in.


Vrij Spel wordt Luisterend Oor

Vanaf 2020 zullen de 'vrij spel' sessies worden vervangen door Luisterend Oor Momenten.

Soms wil je gewoon even je verhaal kwijt. Iemand die naar je luistert met onvoorwaardelijke aandacht, zonder te oordelen. Een moment waarop je werkelijk gezien en gehoord wordt, en in jezelf antwoorden mag vinden op vragen waar je mee loopt. Of misschien wel nieuwe inzichten of inspiratie, bevestiging dat je op de goede weg bent.

Tijdens een Luisterend Oor Moment is dat precies wat je kunt verwachten. Een moment met alle ruimte voor jou om je verhaal te delen. Ik zet een heerlijke kop thee voor je en zal met liefdevolle aandacht naar je luisteren. Geen ongevraagde adviezen of analyses, hooguit een vraag hier en daar.

Ter kennismaking kost een luisterend-oor sessie tot het eind van dit jaar €20,- per 30 minuten.